Deto Mechanisatie

Wat we doen

Wat we doen

DETO Mechanisatie is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en produceren van geavanceerde machines voor de agrarische sector. We leveren een breed scala aan machines die speciaal zijn ontworpen om het werk te vergemakkelijken en de efficiëntie te verbeteren.

Onze machines zijn robuust en betrouwbaar. Ze worden aangedreven door mechanische, hydraulische of elektrische systemen en zijn ontworpen om verschillende taken in de landbouwsector uit te voeren, zoals oogsten, planten, bodembewerkingen en verwerking. Deze machines zijn eenvoudig te besturen en bieden gebruikers de mogelijkheid om nauwkeurig en efficiënt te werken.

 

Een DETO klant wordt ontzorgd!

Meer informatie of advies nodig?
Bel 077 465 0670 of mail naar info@deto-mechanisatie.nl.

DETO Mechanisatie

Onze projecten

Een greep uit onze uiteenlopende projecten:

Snelle service

Acuut stil gevallen met uw machine door een storing? Mechanisch, hydraulisch of mechatronisch, geen probleem. Wij bieden snelle service op locatie of in onze werkplaats.. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Bekijk project

GPS gatenboor

Gaten met grote precisie. Met GPS coördinaat gestuurd plantgaten boren. Traploos instelbare boordiepte. Patroon en gat-diameter instelbaar.

Bekijk project

Automatisering

Ontwikkelen van standalone machines of complete productielijnen voor groenteverwerking of aanverwant. Vraagstukken groot en klein nemen wij serieus. Uw vraagstuk, is onze uitdading om succesvol te realiseren.

Bekijk project