Deto Mechanisatie

Over ons

Over ons

Geschiedenis DETO Mechanisatie

In 2012 vanuit een uit de hand gelopen hobby uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Opgericht door DEnnis van der Sterren en TOm van den Beuken. Beide afkomstig uit en werkzaam geweest in de tuinderswereld. Hun technische achtergrond heeft ervoor gezorgd dat ze voor de agrarische sector zijn blijven werken.

 

Visie DETO Mechanisatie

Het machinepark van menig tuinder uit de regio is bij DETO in goede handen. Samen met het team van monteurs, lassers, engineers, elektriciens en programmeurs zijn weinig vraagstukken onmogelijk. Voor klantgerichte nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud bent u bij DETO Mechanisatie aan het juiste adres. We zijn werkzaam in de regio en ook in de rest van Nederland. Zelfs buiten de landsgrenzen zijn we vaak actief.

In de hedendaagse tuinbouw is schaalvergroting een feit. Machines die bij de telers en verwerkers staan worden steeds intensiever en soms zelfs 24/7 gebruikt. Hierdoor is kwaliteit maar vooral betrouwbaarheid en capaciteit van de machines steeds belangrijker geworden. Preventief onderhoud en snel handelen bij stilstand vinden we bij DETO een must.

Meer informatie of advies nodig?
Bel 077 465 0670 of mail naar info@deto-mechanisatie.nl.

DETO Mechanisatie

Onze projecten

Een greep uit onze uiteenlopende projecten:

Snelle service

Acuut stil gevallen met uw machine door een storing? Mechanisch, hydraulisch of mechatronisch, geen probleem. Wij bieden snelle service op locatie of in onze werkplaats.. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Bekijk project

GPS gatenboor

Gaten met grote precisie. Met GPS coördinaat gestuurd plantgaten boren. Traploos instelbare boordiepte. Patroon en gat-diameter instelbaar.

Bekijk project

Automatisering

Ontwikkelen van standalone machines of complete productielijnen voor groenteverwerking of aanverwant. Vraagstukken groot en klein nemen wij serieus. Uw vraagstuk, is onze uitdading om succesvol te realiseren.

Bekijk project