Deto Mechanisatie

Specials

Specials

Bent u op zoek naar een machine en kunt u die u nergens vinden?

Stop met zoeken, wij denken met u mee.

 

Door uw eisen en wensen precies in kaart te brengen, denken wij mee in een op maat gemaakte oplossing. In de vorm van een machine of productielijn. Dan wel mechanisch, elektrisch, pneumatisch of hydraulisch aangedreven. Niets is te veel gevraagd.

 

Onze aanpak hierin is als volgt.

U komt met een vraagstuk en wij gaan hier samen met u over nadenken.

Binnen een afgesproken periode zullen we bij elkaar gaan zitten met een eerste voorstel vanuit ons.

Hierbij zullen we een 2 of 3D tekening met grove schets op schaal tonen, de technische haalbaarheid eerlijk toelichten en de mogelijke risico’s benoemen. Ook kunnen we door onze jarenlange ervaring inschatten of een project überhaupt zinvol of lonend is.

Als hierna alles naar wens is, laten we hier een kosten calculatie op los.

Mochten we daarna een overeenstemming bereiken, dan gaan wij aan de slag met een 3D technische tekening. Voordat wij het daadwerkelijk produceren, is er voortdurend contact met u en streven we naar een mooie oplossing voor uw vraagstuk.

 

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Meer informatie of advies nodig?
Bel 077 465 0670 of mail naar info@deto-mechanisatie.nl.

DETO Mechanisatie

Onze projecten

Een greep uit onze uiteenlopende projecten:

Snelle service

Acuut stil gevallen met uw machine door een storing? Mechanisch, hydraulisch of mechatronisch, geen probleem. Wij bieden snelle service op locatie of in onze werkplaats.. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Bekijk project

GPS gatenboor

Gaten met grote precisie. Met GPS coördinaat gestuurd plantgaten boren. Traploos instelbare boordiepte. Patroon en gat-diameter instelbaar.

Bekijk project

Automatisering

Ontwikkelen van standalone machines of complete productielijnen voor groenteverwerking of aanverwant. Vraagstukken groot en klein nemen wij serieus. Uw vraagstuk, is onze uitdading om succesvol te realiseren.

Bekijk project