Deto Mechanisatie

Groentemachines

Groentemachines

DETO Mechanisatie is een vooruitstrevende leverancier van groentemachines die gericht zijn op het optimaliseren van de groenteteelt en -verwerking.

Met een breed scala aan geavanceerde machines en jarenlange ervaring in de sector, bieden wij innovatieve oplossingen voor zowel de landbouw- als tuinbouwindustrie.

Onze groentemachines zijn specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van groentetelers en -verwerkers. Deze machines zijn ontwikkeld om groenten efficiënt en met minimale schade aan de gewassen te oogsten. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals optische sensoren en intelligente sorteer- en scheidingssystemen, waardoor ze in staat zijn om snel en nauwkeurig te werken.

Wat de groentemachines van DETO Mechanisatie onderscheidt, is hun focus op maatwerk. Ze begrijpen dat elke groenteteler of -verwerker unieke behoeften heeft, en daarom bieden ze oplossingen die kunnen worden aangepast aan specifieke vereisten. Of het nu gaat om het aanpassen van de machine-instellingen of het ontwikkelen van aangepaste machineconfiguraties, DETO Mechanisatie werkt nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat ze de beste oplossing krijgen die past bij hun individuele behoeften.

Meer informatie of advies nodig?
Bel 077 465 0670 of mail naar info@deto-mechanisatie.nl.

DETO Mechanisatie

Onze projecten

Een greep uit onze uiteenlopende projecten:

Snelle service

Acuut stil gevallen met uw machine door een storing? Mechanisch, hydraulisch of mechatronisch, geen probleem. Wij bieden snelle service op locatie of in onze werkplaats.. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Bekijk project

GPS gatenboor

Gaten met grote precisie. Met GPS coördinaat gestuurd plantgaten boren. Traploos instelbare boordiepte. Patroon en gat-diameter instelbaar.

Bekijk project

Automatisering

Ontwikkelen van standalone machines of complete productielijnen voor groenteverwerking of aanverwant. Vraagstukken groot en klein nemen wij serieus. Uw vraagstuk, is onze uitdading om succesvol te realiseren.

Bekijk project